1. Turkey
  2. Mugla
  3. Pastoral Vadi
image

Pastoral Vadi

Location and atmosphere

Pastoral Vadi wordt beheerd door Nuran en Ahmet Kizen, respectievelijk arts en architect die gespecialiseerd is in milieuvriendelijk bouwen. Nuran spreekt Engels. In deze regio, waar er sprake is van grootschalig intensief toerisme, wil de boerderij een voorbeeld zijn voor gasten en buren in het ontvangen van gasten op een duurzame manier. Het bedrijf is actief in veeteelt, tuinbouw en olijf- en fruitteelt. Als u wilt kunt u meehelpen met de werkzaamheden.

Facillities

In totaal kan Pastoral Vadi 45 gasten herbergen, die worden ondergebracht in huizen van steen, leem of hout. De stenen huizen hebben twee verdiepingen. Ze worden in zijn geheel of per etage verhuurd. De benedenverdieping (geschikt voor gehandicapten) heeft een slaapkamer voor twee personen; de bovenverdieping twee slaapkamers voor in totaal vier personen. Elke etage heeft een badkamer, een kleine keuken en een groot terras. De lemen huizen – gebouwd in de lokale bouwstijl – hebben twee tweepersoonsslaapkamers, een badkamer en een grote veranda. Zowel de stenen als de lemen huizen zijn ’s zomers koel en worden in de winter verwarmd met een houtkachel. Aan de oevers van de Kargirivier, midden in het Eucalyptus-bos staan houten huizen met één of twee kamers, een badkamer, een kleine keuken en een terras. Alle huizen zijn gebouwd volgens ecologische principes. Organisch afval wordt gerecycled en gebruikt water gezuiverd.

Surroundings and activities

De omgeving is vermaard om de vele bezienswaardigheden. Vanuit de boerderij is het mogelijk om binnen een dag diverse kloven, stranden en mooie dorpjes te bezoeken. U kunt de ambachtlieden in Uzumlu bezoeken (20 km) of de nomaden in hun Kara-tenten (25 km). In Nif is er een jaarlijks kersenfestival.

General information

Opening times accommodationyear round

Languages spoken

Turkish, EnglishTurkishEnglish

Selfcatering housingunit

Number of persons45Prices on request

Food

BreakfastDinner

Facilities

Participation in daily farm-activities possible

Special target groups

(Partially) wheelchair accessible (ramp, doorsteps, stairlift, elevator, etc.)

Landscape characteristics

Farm production

A full-time farm

Organic or biodynamic farm

Horticulture, Fruticulture, Stock breeding

Route description

Nearest cityMarmaris-Dalaman
Nearest village