1. Slovakia
  2. Liptovská Sielnica (Lipt. Mikuláš, Beskiden)
  3. Pension en Camping Villa Betula
image

Pension en Camping Villa Betula

Location and atmosphere

Villa Betula ligt aan de rand van het dorp Liptovská Sielnica, in de omgeving van de pittoreske, bergachtige landstreek Liptov en is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en jeugdigen voor wie hier veel te beleven is.

Facillities

De camping telt 90 staanplaatsen en is het hele jaar geopend. Het biedt ruim plaats aan tent, caravan of camper. Het sanitair wordt in de winter verwarmd en er zijn wasmachines en drogers beschikbaar. Komt u zonder kampeermiddel dan zijn er volop mogelijkheden om goed ingerichte tenten voor drie tot vijf personen te huren. Er zijn vier gastenkamers voor maximaal vier personen met eigen sanitair en balkon of u kunt kiezen voor een comfortabel ingericht appartement voor maximaal vijf personen. Moderne stacaravans met veranda zijn ook het hele jaar te huur. Villa Betula is erg kindvriendelijk met een speelveld met grote toestellen, animatie en kleine boerderijdieren en voor de jeugd tafeltennis, badminton, speedminton en diverse balsporten. Het prachtige natuurbad staat garant voor waterplezier. Voor paardenliefhebbers is er de Mustang Arena en fietsen, eventueel met kinderzitje, zijn te huur. Voor ultieme ontspanning reserveert u een wellness-behandeling. In het eigen amphiteater zijn wisselende opvoeringen en in de winter is er Snowpark voor sneeuwpret. In het restaurant met twee terrassen worden Slowaakse streekspecialiteiten geserveerd en in het zomerseizoen is dagelijks vers brood verkrijgbaar. Wifi is aanwezig.

Surroundings and activities

In de hele omgeving kunt u prima wandelen. Liefhebbers van de bergen trekken het natuurpark Hoge Tatra in. Fietsen beperkt zich meer tot de dalen en rond het water. Het nabijgelegen stuwmeer Liptovská Mara biedt volop watersportmogelijkheden of u kunt met vlotten varen over de rivier Orava en genieten van het zicht op een middeleeuwse burcht vanaf het water. Zuberec heeft een openluchtmuseum waar u kennismaakt met de gebruiken en tradities van de streek en in de zomer zijn hier folklorefestivals in het amfitheater.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

English, German

Lodging

Number of persons16Number of rooms4Price single room per night45Price double room per night€ 62 per room

Selfcatering housingunit

Number of holiday units3Price smallest unit per week€ 83,00 per nacht per unitPrice largest unit per week€ 139,00 per nacht per unit

Normal camping

Total number of pitches90Number of tent pitches90prices per person€ 11,00, kind 6,00Costs for use electricity per day€ 3Caravan rental price per week€ 553,00Tent rental price per week€ 166,00-314,00

Food

Own restaurant/canteenDistance to restaurants0 km

Facilities

Wifi

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Horseriding

Wellness activities (massage, etc.)

Open-air swimming pool

Facilities for playing outside

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Windsurfing

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Wintersports

Children

Playground

Highchair

Cot

Special target groups

Pets allowed

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)567

Route description

Nearest cityLiptovský Mikuláš / PopradNearest villageLiptovská Sielnica