1. Netherlands
  2. Gelderland
  3. Warnsveld (Zutphen)
  4. Rezonans
image

Rezonans

Location and atmosphere

Deze 140 jaar oude boerderij ligt prachtig in het Achterhoekse coulisselandschap. Met haar heerlijke grote tuin en uitzicht over de uitgestrekte weilanden met paarden, koeien en schapen en het bos van natuurgebied ‘t Grote Veld, bent u verzekerd van een rustgevend en inspirerend verblijf. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en de tuin is een weelde aan bloemen, kristallen, zitjes en tafereeltjes. Bij Oase Rezonans kunt u genieten van biologische maaltijden en natuurgeneeskundige behandelingen en creatieve en spirituele workshops.

Facillities

Oase Rezonans beschikt over vijf kamers, een luxe appartement en een minicamping met een ingerichte tent en caravan, maar is ook een holistisch welzijnscentrum. De missie van Rezonans is om zowel individuen als groepen de gelegenheid te bieden zich op tal van manieren met bezinning en verdieping bezig te houden. Iedereen kan hier genieten van een rustgevend verblijf. Daarnaast is de accommodatie ook geschikt voor inspirerende vergaderingen, themagroepen en dagprogramma’s met of zonder maaltijd. Er worden workshops op maat verzorgd: bijvoorbeeld healing, reading, soundhealing, massages en reconnection. Op creatief gebied: speksteen bewerken, schilderen en mandala’s maken. Voor groepen is Rezonans in haar geheel af te huren. Er is een zaal, een gespreksruimte, een atelier, een behandelruimte, diverse zitjes en een partytent in de ruime tuin. 's Avonds kunt u nog even nagenieten van de dag bij het kampvuur. Hierbij is zelfvoorziening maar ook catering mogelijk.

Surroundings and activities

De omgeving is bosrijk en zeer geschikt voor wandelingen en fietstochten. Ook voor boottochten kunt u hier heerlijke plekken vinden. In de omgeving zijn vele bezienswaardigheden, attracties en andere soorten van vermaak te vinden. Bijvoorbeeld in het Hanzestadje Zutphen, een wandeling langs de oude IJsseloevers, musea en nog veel meer. De eigenaresse informeert u graag.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

Dutch, English

Lodging

Number of persons12Number of rooms6Price single room per night45Price double room per night€ 80 Price includes breakfast

Selfcatering housingunit

Number of persons2-4Number of holiday units1Price largest unit per week€ 350-485 per unit

Group accommodation

Number of persons12Number of rooms6Price double room per night€ 80 Price includes breakfast

Nature camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches9Number of tent pitches6prices per person€ 7Price tent per night€ 8,80Price caravan/camper per night€ 8,80Costs for use electricity per day€ 1,50Price carparking€ 1,50

Food

Breakfast€ 9,50Lunch€ 15Dinner€ v.a.25Distance to supermarket3 kmDistance to restaurants3 km

Facilities

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Wellness activities (massage, etc.)

Facilities for playing outside

Guided excursions in the surroundings

Participation in daily farm-activities possible

Workshops and courses

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Windsurfing

Sailing

Boatrent

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Health resort

Tennis court

Children

Highchair

Cot

Special target groups

smoking restricted or prohibited

Pets allowed

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)13

Route description

Nearest cityZutphenNearest villageWarnsveld