1. Netherlands
  2. Gelderland
  3. Dreumel gem West Maas en Waal
  4. Kleinschalige Vakantie-accommodatie Waaldijk 15
image

Kleinschalige Vakantie-accommodatie Waaldijk 15

Location and atmosphere

Waaldijk 15 is een plek in de natuur, langs de rivier Waal waar u de vogels in de ochtend hoort zingen en een oase van rust te vinden is. En waar u gastvrij ontvangen wordt. Er is een chalet, studio of vintage caravan om in te slapen. Voor elk wat wils voor uw vakantie of weekendje weg in alle rust en in de natuur. Waaldijk 15 beslaat zo’n 6000m2, met een woonhuis en een aantal plekken om te verblijven. Alles is ruim opgezet. De grote tuin is natuurlijk aangelegd met hoge, ruisende populieren en hoogstamfruitbomen. Er is een natuurlijke zwemvijver en voor de kinderen is er voldoende ruimte om te spelen. Er is ook een trampoline. Verder hebben we een aantal vriendelijke en aaibare schapen en kippen. Wij hebben duurzaamheid, het contact met de natuur en ecologisch bewustzijn hoog in het vaandel staan. Wij dragen ons steentje bij met onder andere milieuvriendelijk tuinonderhoud, ecologische schoonmaakmiddelen, een goed geïsoleerd huis, zonnepanelen en een elektrische auto.

Facillities

Waaldijk15 biedt diverse accommodatie, zoals: een groot vakantiehuis met twee aparte slaapkamers, een grote keuken en een woonkamer voor vier personen. Een chalet, een heerlijk vakantiehuisje met drie bedden, een woonkamer/keuken en een eigen badkamer. Twee studio’s met een eigen badkamer en een kitchenette voor elk twee personen. Drie vintage caravans voor twee of drie personen. Een tentje bijplaatsen is mogelijk. En tenslotte een blokhut met vier slaapplekken. Voor de blokhut en caravans hebben we ook een net buitentoilet, een douche en een keukenblokje voor de afwas beschikbaar.

Surroundings and activities

Het is heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving van Waaldijk15. Zowel langs Maas en Waal zijn er prachtige gebieden waar gewandeld kan worden. In sommige gebieden wandelt u langs het vee, kastelen of landhuizen of gewoon in de vrije natuur. Er zijn paden, maar ook het echte struinen in de uiterwaarden is hier nog mogelijk. In sommige seizoenen, maar meestal in de winter en het vroege voorjaar, kan het water hoger staan en kan er genoten worden van het water vanaf de dijk. Langs de Waal zijn prachtige, rustige strandjes, waar u kunt zonnebaden en poedelen in het water. Deze regio leent zich ook erg goed voor fietsen en skaten. Binnen een half uur zit u met de auto in Den Bosch, Nijmegen of Tiel. Op https://www.waaldijk15.nl/omgeving/ vindt u meer informatie over de omgeving, bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving.

Special remarks

Bij uw overige fiets- en wandeltochten is het handig om de pont- en voetveerroutes en tijden bij de hand te hebben: https://www.uiterwaarde.nl/pontjes/ . Ook bijvoorbeeld bij stremmingen als gevolg van laagwater en dergelijke zeer nuttig.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

Dutch, English, German

Selfcatering housingunit

Number of persons22Number of holiday units11Price smallest unit per week€ 455 (€ 65 per nacht) Price largest unit per week€ 770 (€ 110 per nacht)

Food

Distance to supermarket1.5 km Distance to ecological food store4 km (Boerderij Westerkloeke winkel+kookstudio, Papesteeg 11), 5 km (Kleibergsestraat 5 in Tiel)Distance to restaurants1.5 km

Facilities

Wifi

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Wellness activities (massage, etc.)

Natural swimmingpool

Workshops and courses

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked cycle routes

Bicycles for rent

Marked trails

Horseriding

Boatrent

Open-air swimming pool

Children

Small live stock for children

Playground

Highchair

Special target groups

not allowed to smoke in the rooms

Pets are not allowed

Landscape characteristics

Predominantly agricultural

Puddle, fen, lake

Stream, river, canal

Route description

Nearest cityTiel (20 km), doch te voet/per fiets slechts 5 km, 's-Hertogenbosch (25 km), Nijmegen (45 km)Nearest villageDreumel