1. Spain
  2. Cataluña
  3. Siurana d´Empordà (Girona)
  4. Turismo Rural Mas Moli
image

Turismo Rural Mas Moli

Location and atmosphere

Masía tradicional en pleno campo con un centenar de vacas lecheras y jardín de 10.000 m2 .

Facillities

Maria en Josep verhuren zes luxe en ruime kamers met badkamer en balkon of terras. Televisie en wifi is aanwezig. Er is een gemeenschappelijke eetkamer, een woonkamer plus terras. Bij Mas Moli kunt u ´s avonds aanschuiven voor het diner. Wel graag vooraf reserveren. Er wordt niet à la carte gedineerd maar met specifieke voedingseisen, allergiën en dieetwensen kan wel rekening worden gehouden. U krijgt de traditionele Catalaanse keuken voorgeschoteld, volgens de principes van Slow Food en met biologische producten uit de eigen tuin, van de Bionofre-keten of van de lijst verantwoorde producten van boerderijen uit de omgeving. U kunt een rondleiding over de boerderij volgen. Aan huis kunt u een chiropractische massage nemen op basis van een consult (Eu. 25-55,- per uur).

Surroundings and activities

Vanuit Mas Moli heeft u tal van bezienswaardigheden en dagtrips binnen handbereik. In het gefortificeerde Figueres bezoekt u natuurlijk het Dalí-museum. In Girona slentert u wat rond in de oude stad en de Joodse wijk. In Besalú doet u ongeveer hetzelfde. Rond Mas Moli is een leuke twee uur durende wandeling uitgestippeld langs de boerderijen van Siurana en krijgt u een goed idee van het leven in de Alt Empordà. Enkele natuurgebieden en stranden liggen vlakbij: het natuurpark Aiguamolls de l´Empordà is een vogelrijk moerasgebied dat zich uitstrekt tot de duinen langs de kust. Even verder ligt het ongenaakbare landschap van Cap de Creus, een belangrijke inspiratiebron en een weerkerend thema in de werken van Dalí. Voor meer tips ligt er op uw kamer een uitgebreide informatiemap klaar.

General information

Opening times accommodationyear round

Languages spoken

Spanish, French, English

Lodging

Number of rooms6Price single room per night60-75Price double room per night€ 80-110 per roomPrice includes breakfastHalf board included

Food

Own restaurant/canteenSales of own produceDistance to supermarket7 kmDistance to restaurants0.5 km

Facilities

Wellness activities (massage, etc.)

Tours of the farm

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Windsurfing

Sailing

Boatrent

Special target groups

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Farm production

A part-time farm

Small, traditional and ecological farm

Horticulture, Stock breeding, Poultry

Route description

Nearest cityFigueres (7 km)Nearest villageSant Pere Pescador (7km)