1. Germany
  2. Bayern
  3. Kirchdorf im Wald
  4. Ferienhaus Corinna
image

Ferienhaus Corinna

Location and atmosphere

Ferienhaus Corinna ligt aan de rand van het bos en geeft een indrukwekkend uitzicht over de Beierse landerijen. Vanwege de centrale ligging midden in het Beierse Woud, zijn alle bezienswaardigheden van deze streek binnen één uur te bereiken. De drie appartementen zijn recentelijk verbouwd en werden opnieuw met vier sterren gewaardeerd door het nationale verkeersbureau. Daarnaast is Ferienhaus Corinna erkend als partner van het Nationaal Park Beierse Woud, waardoor u tijdens uw verblijf gratis aan talrijke activiteiten kunt deelnemen.

Facillities

U hebt een keuze uit twee grote appartementen van 75 m2 of een klein appartement van 42 m2, dat tevens ook als tweepersoonskamer geboekt kan worden. Alle appartementen beschikken over een klein terras op het zuiden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Gastvrouw Luise Dengler verwent u graag 's ochtends met een echt Beiers ontbijt. De avonden kunt u doorbrengen in de gemeenschappelijke Beierse kamer of in uw eigen gezellige woonkamer.

Surroundings and activities

Het Beierse Woud staat bekend om zijn talloze wandeltochten door dichte bossen of naar de top van de 1456 meter Grosse Arber op de grens met Tsjechië. Ook het Nationaal Park Sumava aan de Tsjechische zijde van de grens is rijk aan natuurschatten. Op nog geen uur rijden ligt de Romeinse stad Regensburg. Ook Passau waar de drie rivieren Donau, Inn en Ilz bij elkaar komen is een bezoek zeker waard. Geniet van de barokke stijl van de dom terwijl u naar een concert van het bekende orgel luistert. Mocht het een keertje regenen, dan kunt u zichzelf trakteren op het grote Bayerwald saunacomplex niet ver van Kirchdorf.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German

Lodging

Number of persons2Number of rooms1Price double room per night€ 34 Price includes breakfast

Selfcatering housingunit

Number of persons12Number of holiday units3Price smallest unit per week€ 210 per unitPrice largest unit per week€ 350 per unit

Food

Breakfast€ 5,50Distance to supermarket2 kmDistance to restaurants1 km

Facilities

Campfire/barbecue

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Tennis court

Children

Playground

Highchair

Cot

Special target groups

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)720

Route description

Nearest cityRegen (10 km)Nearest villageKirchdorf