1. Germany
  2. Niedersachsen
  3. Wangerland
  4. Traberhof
image

Traberhof

Location and atmosphere

Tussen de kuuroorden Hooksiel en Horumersiel ligt de Traberhof. Temidden van de weilanden en pal achter de dijk met de Oost-Friese Waddenzee. Ooit gestart als fokkerij en manege voor drafpaarden, is de Traberhof nu een gecertificeerde gezondheidsboerderij volgens de methode Kneipp. Kom op adem in de frisse, gezonde lucht van de Noordzee en geniet van de gezondheids- en ontspanningsfaciliteiten. Gasten kunnen hun eigen paarden stallen in het paardenpensioen. Op de goed getrainde paarden kunnen rijlessen worden genomen en voor de kleinen zijn er voltigeerlessen op de pony's.

Facillities

De achttien vakantiewoningen voor twee tot zes personen, ondergebracht in een oud stallen-complex, bieden een weids uitzicht over tuin en polder en beschikken over balkon of terras. Ze zijn gezellig ingericht, berekend op de ontvangst van families met kinderen en van alle faciliteiten voorzien. Kinderen kunnen met mama en papa op de trekker, koetstochten maken, meehelpen op de boerderij, vliegeren, voetballen of ponyrijden in een van de drie buitenbakken. U kunt gebruik maken van sauna en solarium tegen een kleine bijdrage. Alle prijzen zijn inclusief paardrijden, huur van fietsen en nog veel meer.

Surroundings and activities

De Traberhof ligt binnen de grenzen van het Nationalpark Niedersachsische Wattenmeer, een Unesco werelderfgoed sinds 2009. Het beschikt over een immens aanbod aan natuurbeleving, culturele activiteiten en recreatiemogelijkheden. Direct voor de deur kunt u al beginnen met wadlopen, eventueel met gids. Maar u kunt ook gaan kanoën op de vele kanaaltjes die hier het land doorkruisen. Luieren op het strand, waterskiën en windsurfen, kiest u maar. Breng zeker een bezoek aan de talrijke molens en vuurtorens in de directe omgeving of slenter door de pittoreske binnenstad van Jever. Als u een moderne stad wil bezichtigen gaat u naar Wilhelmshaven, de tweede havenstad van Duitsland. Er is een groot zee-aquarium, Oceanis, waar u de vissen die in de Noordzee leven kunt zien.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German, English

Selfcatering housingunit

Number of persons72Number of holiday units18Price smallest unit per week€ 175 per unitPrice largest unit per week€ 805 per unit

Food

BreakfastDistance to supermarket2 kmDistance to restaurants2 km

Facilities

Campfire/barbecue

Boatrent

Bicycles for rent

Horseriding

Wellness activities (massage, etc.)

Sauna/Turkish bath

Open-air swimming pool

Facilities for playing outside

Participation in daily farm-activities possible

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Windsurfing

Sailing

Boatrent

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Health resort

Tennis court

Children

Small live stock for children

Playground

Open air children's pool

Highchair

Cot

Special target groups

(Partially) wheelchair accessible (ramp, doorsteps, stairlift, elevator, etc.)

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)0

Farm production

A full-time farm

Small, traditional and ecological farm

Pastural agriculture, Arable farming, Stock breeding

Route description

Nearest cityJeverNearest villageHooksiel