1. Germany
  2. Mecklenburg-Vorpommern
  3. Stellshagen
  4. Hotel Gutshaus Stellshagen
image

Hotel Gutshaus Stellshagen

Location and atmosphere

In dit prachtige voormalige herenhuis dat tegenwoordig dienst doet als bio- en gezondheidshotel, zult u zich snel thuis voelen. De sfeer is hartelijk en familiair. Het ruime hotel, omgeven door de ongerepte natuur van het noordwestelijk deel van Mecklenburg, biedt u werkelijk alles om tot rust en ontspanning te komen. Zo is er een kruidentuin, een praktijk voor natuurgeneeskunde, een natuurlijk zwemwater en een gezondheidscentrum voor massagebehandelingen en ontspanningscursussen.

Facillities

Er is een ruime keuze aan kamers in verschillende categorieën en prijsklassen. Dit varieert van een eenvoudige tweepersoonskamer in het koetshuis tot luxe suites met whirlpool! Dan zijn er nog vier vakantiewoningen te huur, elk geschikt voor twee personen. Deze liggen verspreid over het landgoed en in het dorp. Alle kamers zijn smaakvol en met natuurlijke materialen ingericht. In het winkeltje, op loopafstand in het dorpje Damshagen, kunt u biologische producten kopen evenals boeken, cosmetica, kleding en snuisterijen. Vegetarische delicatessen, 100% biologisch, worden geserveerd in het restaurant. Voor het ontbijt en een snack tussendoor bent u welkom in de saunabistro. Kinderen kunnen naar hartenlust schommelen in de tuin, verstoppertje spelen in het hoge gras of zandkoekjes bakken in de zandbak.

Surroundings and activities

Frisse zeewind opsnuiven kan aan de Oostzeekust op slechts 10 kilometer van uw hotel. Het Mecklenburger landschap nodigt uit tot het maken van lange fietstochten en wandelingen. Geschiedenis en culturele bezienswaardigheden treft u aan in de Hanzesteden Lübeck (35 km), Wismar (25 km) en Rostock (90 km). Een bezoek met de kinderen aan het dorpje Kussow op 6 kilometer met overblijfselen uit het stenen tijdperk is een interessante ervaring.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German, English

Lodging

Number of rooms54Price single room per night85-115Price double room per night€ 124-184 Price includes breakfastHalf board includedFull board included

Selfcatering housingunit

Number of holiday units4Price smallest unit per week€ 560 per unit

Food

Own restaurant/canteenFood-shop within accommodationSales of own produceBreakfast€ 12Lunch€ 6Distance to supermarket10 kmDistance to restaurants5 km

Facilities

Bicycles for rent

Wellness activities (massage, etc.)

Sauna/Turkish bath

Facilities for playing outside

Guided excursions in the surroundings

Tours of the farm

Participation in daily farm-activities possible

Workshops and courses

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Guided nature tours

Horseriding

Windsurfing

Sailing

Boatrent

Indoor swimming pool

Tennis court

Children

Playground

Highchair

Cot

Special target groups

Facilities for wheelchair users (toilet, shower, bathroom, kitchen, etc.)

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)10

Farm production

A part-time farm

Organic or biodynamic farm

Horticulture, Fruticulture

Route description

Nearest cityGrevesmühlen (10 km)Nearest villageDamshagen (2 km)