1. Germany
  2. Brandenburg
  3. Zempow
  4. Bioland Ranch Zempow
image

Bioland Ranch Zempow

Location and atmosphere

Biologisch melkveebedrijf bestaande uit 800 hectare weilanden en akkers. Het behoort tot de Bioland Ranch Groep, dat lokale en regionale producten op de markt brengt en zich inzet voor duurzame plattelandsontwikkeling. Op de boerderij worden rondleidingen aangeboden en er zijn verschillende worst- en vleessoorten verkrijgbaar.

Facillities

Bij de bouw van de houten vakantiehuizen zijn ecologische bouwmaterialen gebruikt. De huisjes zijn energiezuinig en voorzien van centrale houtkachelverwarming. Alle huisjes zijn ingericht met houten meubelen en voorzien van douche, toilet, keuken, telefoon en televisie. Sommige huisjes hebben een terras en open haard. Op verzoek worden groepen ontvangen. Veel speelgelegenheid voor kinderen op het terrein. Er is een vuurplaats.

Surroundings and activities

Zempow ligt midden in de afwisselende Mecklenburgisch-Brandenburgische Seenplatte. U kunt er vooral wandelen, fietsen en paard- en ponyrijden. Bij die laatste kunt u ook eerst lessen volgen. Het 3 km verderop gelegen meer nodigt uit tot zwemmen, duiken, surfen, kanovaren of zeilen. In de directe omgeving bevindt zich het Müritz Nationalpark evenals het aangelegde natuurpark Stechlinsee-Ruppiner Land, slot Rheinsberg en het dierenpark Kunsterspring. In juni zijn er in de wijde omgeving verscheidene boerderij- en dorpsfeesten. Breng zeker ook een bezoek aan de Kammeroper van Rheinsberg.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German

Selfcatering housingunit

Number of persons23Number of holiday units6Price smallest unit per week€ 265 per unitPrice largest unit per week€ 685 per unit

Group accommodation

Prices on request

Food

Sales of own produceDistance to supermarket0,5 kmDistance to restaurants0,5 km

Facilities

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Guided excursions in the surroundings

Tours of the farm

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Horseriding

Windsurfing

Sailing

Boatrent

Special target groups

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Farm production

A full-time farm

Organic or biodynamic farm

Arable farming, Stock breeding

Route description

Nearest cityOranienburgNearest villageWittstock