1. Germany
  2. Brandenburg
  3. Zeschdorf
  4. Wolffscamp
image

Wolffscamp

Location and atmosphere

Deze natuur- en ecocamping ligt aan de oostelijke oever van het Hohenjesarsche Meer. De camping is omgeven door schier eindeloze koolzaad- en zonnebloemvelden. Op een oppervlakte van 2,4 hectare zijn zo'n 75 kampeerplekken waarvan er 25 zijn gereserveerd voor tijdelijke gasten.

Facillities

Wolffscamp beschikt over een strand (deels naaktstrand), een volleybalveld en een speelplaats. Hoewel de camping is ontworpen voor rust en natuurbeleving, staat gezelligheid en gemeenschapszin er hoog in het vaandel. Maak kennis met andere gasten tijdens de tweewekelijkse dansfeesten. Voor de culinaire behoefte is er een gezellig restaurant met buitenterras. Dagelijks geopend van 's morgens tot laat op de avond.

Surroundings and activities

Tijdens een fiets- en wandeltocht of vanuit de boot kunt u met veel geluk bevers en ijsvogels spotten. In april en mei kunt u hier de zeldzame adonisroos zien bloeien. Niet ver van Alt Zeschdorf vindt u het ecologisch dorp Wulkow dat bekend is om zijn informatiecentrum in de vorm van een vliegende schotel. Bij slecht weer kunt u genieten van een bezoek aan de thermen in Bad Saarow of het Brecht-huis in Bukow. Een dagje winkelen kan in de grensstad Frankfurt (Oder, 15 km) of in het Poolse buurstadje Slubice. En voor wie nog nooit in Berlijn is geweest, is een dagexcursie naar de hoofdstad met restanten van de muur, de televisietoren op de Alexanderplatz of de talloze musea wel een 'must'.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German

Nature camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches25Number of tent pitches25prices per person€ 6Price tent per night€ 4Price caravan/camper per night€ 7Costs for use electricity per day€ 2,20Price carparking€ 1,50

Food

Own restaurant/canteenBreakfast€ 8Lunch€ 5Dinner€ 7Distance to supermarket5 kmDistance to restaurants1 km

Facilities

Campfire/barbecue

Boatrent

Bicycles for rent

Horseriding

Wellness activities (massage, etc.)

Facilities for playing outside

Guided excursions in the surroundings

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked trails

Guided nature tours

Health resort

Tennis court

Children

Playground

Highchair

Special target groups

(Partially) wheelchair accessible (ramp, doorsteps, stairlift, elevator, etc.)

Facilities for wheelchair users (toilet, shower, bathroom, kitchen, etc.)

smoking restricted or prohibited

Pets allowed

Landscape characteristics

Route description

Nearest cityFrankfurt (Oder, 20 km)Nearest villageLebus (5 km)