1. Czechia
  2. Hradec Králové
  3. Jindřiš (Jindřichův Hradec, Zuid-Bohemen)
  4. Kemp Jindřiš
image

Kemp Jindřiš

Location and atmosphere

500 metres from the caravan site Jindøiš there is a 100-year-old steam narrow-gauge railway from Jindøichùv Hradec to Nová Bystøice with a station nearby. The possibility to relax peacefully in nature in a caravan site of a smaller capacity. Lovers of historical landmarks can visit the castles of Jindøichùv Hradec, Telè (UNESCO), Èervená Lhota, Daèice, Slavonice, Tøeboò and ruins of the castle of Landštejn which are not far from here.

Facillities

Het terrein maakt deel uit van een enorme boerderij en een flink stuk land. Het is een zonnige weide tegen een helling en biedt plaats aan 15 tenten en 15 caravans. Er zijn toiletten en een douche. In de open keuken kunnen gasten zelf koken. Het is een uitstekende camping voor natuur- en rustzoekers. Er hoort een kleine ontspanningsruimte bij ingeval van koud en nat weer.

Surroundings and activities

Op een steenworp kunt u heerlijk zwemmen in een groot meer, een oude zandgroeve met fijne zandstranden. Op circa 500 meter van de camping ligt een smalspoor, waarop in het hoogseizoen een honderd jaar oud stoomtreintje rijdt, die u van Jindřichův Hradec naar Nová Bystřice brengt. De provinciestad Jindřichův Hradec kijkt uit op het Vajgar-meer. Dit levert een geweldig panorama op van de gotische kasteeltoren en burcht, die weerspiegelt in het water een stille dubbele getuige is van vergane aristocratische glorie. De stad is door haar historische kern tot beschermd monument verklaard. Liefhebbers van cultureel erfgoed kunnen ook een bezoek brengen aan de burcht van Jindřichův Hradec, of het sprookjesachtige waterkasteel Červená Lhota in Renaissancestijl en de overblijfselen van het kasteel van Landštejn uit de 13e eeuw.

General information

Opening times accommodation15-04 t/m 15-10ReservationNecessary during high season

Languages spoken

English, Czech, German

Nature camping

Total number of pitches30Number of tent pitches15prices per person€ 2Price tent per night€ 2-3Price caravan/camper per night€ 3-4Costs for use electricity per day€ 1,50Caravan rental price per week€ 18-30Prices cabin or bungalow per week€ 100-115Price carparking€ 1,50

Food

Own restaurant/canteenFood-shop within accommodationDinner€ 3-5Distance to supermarket3 kmDistance to restaurants3 km

Facilities

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Wellness activities (massage, etc.)

Sauna/Turkish bath

Facilities for playing outside

Guided excursions in the surroundings

Tours of the farm

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Horseriding

Windsurfing

Sailing

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Tennis court

Children

Small live stock for children

Playground

Open air children's pool

Special target groups

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)500

Farm production

A part-time farm

Small, traditional and ecological farm

Pastural agriculture, Horticulture, Fruticulture, Arable farming, Poultry, Fishfarming

Route description

Nearest cityJindřichův Hradec (3 km)Nearest villageBlažejov