1. Austria
  2. Vorarlberg
  3. Andelsbuch
  4. Bauernhof Greber
image

Bauernhof Greber

Location and atmosphere

In Andelsbuch in het Bregenzer Wald heeft de familie Greber al generaties lang een melkveehouderij op een boerderij midden in het dorp, met veel groen eromheen. Ze houden er ook kippen en konijnen. In de moderne boerderij wonen nu drie generaties Greber. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel.

Facillities

Op de tweede verdieping vindt u een ruime en zeer gezellig ingerichte vakantiewoning van 111 m². Het is bij uitstek geschikt voor gezinnen en senioren. Er zijn vier slaapkamers, met in totaal zeven bedden, waarvan twee met balkon. Er is een ruime woonkeuken met afwasmachine, zithoek en televisie. U kunt melk, kaas en eieren van de boerderij kopen en u kunt meekijken en helpen in de stal. Verblijft u van mei tot oktober drie nachten of langer dan krijgt u een Bregenzerwald Gäste-Card. Hiermee kunt u gratis van de bussen, de bergliften en de zwembaden gebruikmaken. U bent ook welkom voor een kort verblijf.

Surroundings and activities

De bergen in het Bregenzer Wald bieden volop wandel- en fietsmogelijkheden. Direct bij de boerderij loopt de fietsroute Bregenzerwald. De 'huisberg' van Andelsbuch is de Niedere, waarvan de top met een stoeltjeslift te bereiken is. De berg is bekend om de goede paragliding-condities: als u van avontuur houdt, zou u een tandemvlucht met een vlieginstructeur kunnen proberen! Het skigebied van Andelsbuch is overzichtelijk en daardoor heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Zij zullen verder ook veel plezier beleven aan een ritje met de museumstoomtrein Bregenzerwald (10 km) of een bezoek aan het Rolls Roycemuseum in Dornbirn (25 km). Spectaculair is de wandeling door de Rappenlochschlucht (25 km). De Käsestrasse Bregenzerwald is een informatieve route waar u op tal van boerderijen en kaasmakerijen terecht kunt om te kijken en te proeven. Beroemd onder muziekliefhebbers is de Schubertiade die 's zomers in Schwarzenberg (5 km) wordt gehouden. Verder biedt de Bodensee met het paalwoningenmuseum (85 km) en de stad Bregenz (30 km), beroemd van de Festspiele, veel mogelijkheden tot vertier.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German, English

Selfcatering housingunit

Number of persons7Number of holiday units1Price smallest unit per week€ 315 per unitPrice largest unit per week€ 560 per unit

Food

Sales of own produceDistance to supermarket0,2 kmDistance to restaurants0,2 km

Facilities

Tours of the farm

Participation in daily farm-activities possible

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Tennis court

Wintersports

Children

Small live stock for children

Playground

Highchair

Cot

Special target groups

smoking restricted or prohibited

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)650

Farm production

A full-time farm

Small, traditional and ecological farm

Pastural agriculture, Stock breeding

Route description

Nearest cityDornbirn en BregenzNearest villageAndelsbuch