Vacatures

Bijgewerkt 23.06.2017 

 

ECEAT zoekt voor Groene Vakantiegids freelance wervings- en redactiemedewerkers. Vereisten: vaardig Duits, Frans en/of Italiaans spreken en schrijven en Nederlands schrijven. Beschikt u over andere taalvaardigheden? In nader overleg kunnen we de mogelijkheden samen met u bekijken.

 

Inhoudelijke functiebeschrijving:

 

Werving en heraanwerving van accommodaties in met name Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië, maar ook in andere landen. Kerntaak is het onderhouden van telefonisch contact met (aspirant-) netwerkparticipanten voor Groene Vakantiegids.

 

Invoeren van de gegevensstroom in de accommodatie-database van Groene Vakantiegids en verzorging van een goede web-representatie van deze gegevens.  

 

Ook bij de administratieve afwikkeling van wervingscampagne wordt een belangrijke bijdrage gevraagd (facturering en aftersales-telecommunicatie).

 

Voor bovenstaande werkzaamheden is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Duits, het Frans en het Italiaans onontbeerlijk. Ook creatieve schrijfvaardigheid in het Nederlands is belangrijk. U beschikt over elementaire computervaardigheden en u heeft een goed gevoel voor representativiteit en administratief-logistieke processen. Omdat uw primaire activiteit een rechtstreeks telefonisch contact met accommodatiehouders vereist, pakt u dit zonder schroom en pro-actief op.

 

N.B. Bovenstaande werkzaamheden gelden eigenlijk voor elk land waar wij actief zijn en die hierboven nog niet genoemd werden. Belangrijke landen voor ECEAT Groene Vakantiegids zijn Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland, maar zoals gezegd: als u een andere taal beheerst of zich daarin verder wilt bekwamen, bieden we u de mogelijkheid om uw vaardigheid door middel van taakgerichte werkzaamheden verder te vergroten op basis van een freelance betrekking. 

 

De omvang van de functie(s) gerekend in fte is variabel en in overleg verder naar eigen inzicht op te bouwen en in te delen. U werkt volledig van huis uit.

 

Als u beschikt over andere taalvaardigheden dan de hierboven genoemde, nodigen we u van harte uit om in een telefonisch overleg (06-533 63 951) naar de mogelijkheden te kijken.

 

Bent u geïnteresseerd? Mail uw motivatiebrief + CV naar j.raap@eceat.nl (met Cc. naar ecomotive@freeler.nl).