Vacatures, bijgewerkt 01.2017

Vacatures, bijgewerkt 01.2017 

 

ECEAT zoekt voor Groene Vakantiegids freelance wervings- en redactiemedewerkers. Vereisten: vaardig Duits, Frans en/of Italiaans spreken en schrijven en Nederlands schrijven. Andere taalvaardigheden? Altijd welkom maar in nader overleg.

 

Inhoudelijke functiebeschrijving:

 

Werving en heraanwerving van accommodaties in met name Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar ook andere landen. Er wordt een bijdrage gevraagd bij het opstellen van foldermateriaal en brieven (digitaal te verzenden) en telefonisch contact met (aspirant-) netwerkparticipanten voor Groene Vakantiegids.

 

Invoeren van de gegevensstroom in de accommodatie-database van Groene Vakantiegids en verzorging van een goede web-representatie van deze gegevens.  

 

Ook bij de administratieve afwikkeling van wervingscampagne wordt een belangrijke bijdrage gevraagd (facturering en aftersales-communicatie).

 

Voor bovenstaande werkzaamheden is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Duits, het Frans en in mindere mate het Italiaans onontbeerlijk. Ook creatieve schrijfvaardigheid in het Nederlands is belangrijk. U beschikt over elementaire computervaardigheden en heeft een goed gevoel voor representativiteit en administratief-logistieke processen.

 

N.B. Bovenstaande werkzaamheden gelden eigenlijk voor elk land waar wij actief zijn en die hierboven nog niet genoemd werden. Belangrijke landen voor ECEAT Groene Vakantiegids zijn Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland, maar zoals gezegd: als u een andere taal beheerst of zich daarin verder wilt bekwamen, bieden we u de mogelijkheid om uw vaardigheid door middel van taakgerichte werkzaamheden verder te vergroten op basis van een freelance betrekking. 

 

De omvang van de functie(s) gerekend in fte is variabel en in overleg verder naar eigen inzicht op te bouwen en in te delen. U werkt volledig van huis uit.

 

Als u beschikt over andere taalvaardigheden dan de hierboven genoemde, nodigen we u van harte uit om in een telefonisch overleg (020-668 10 30 of 06-533 63 951) naar de mogelijkheden te kijken.

 

Bent u geïnteresseerd? Mail uw motivatiebrief + CV naar j.raap@eceat.nl