Accommodaties en omgeving

De Groene Vakantiegids streeft er naar objectieve, redactionele beschrijvingen van de accommodaties te geven. Het unieke karakter van elke accommodatie en de omgeving staat bij ons voorop. Ook geven wij aandacht aan uw gastheer en gastvrouw. Zij maken immers uw bezoek tot een succes en laten u kennismaken met hun passies, de lokale natuur en cultuur. De grote diversiteit van de accommodaties en het bijzondere karakter van elke accommodatie maken elk bezoek tot een nieuwe ontdekkingsreis.

Naast de beschrijving van de accommodatie zelf geven we ook een beknopt overzicht van de belangrijke bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. Uiteraard is dit niet volledig en kunt u in reisgidsen of op het internet veel meer informatie vinden.

Specifieke kenmerken
Naast beschrijvende informatie vindt u over alle accommodaties ook specifieke kenmerken, verdeeld over diverse categorieën:

Type accommodaties
Gesproken talen
Eten op de accommodatie
Activiteiten op de accommodatie
Activiteiten in de omgeving (< 15 km)
Landschapskenmerken
Hoofdactiviteit en productie van de boerderij
Kinderen en jongeren
Mensen met een beperking
Huisdieren meenemen
Roken
Vrijwilligers en meewerken op de boerderij

Deze informatie wordt met ikonen weergegeven en bij 'meer informatie' ook beschreven. Op de meeste van deze kenmerken kunt u ook accommodaties zoeken met 'gedetailleerd  zoeken'.