1. Nederland
  2. Friesland
  3. Workum/Warkum (Súdwest-Fryslân)
  4. Camping Sudersé
image

Camping Sudersé

Locatie en atmosfeer

Boerderij Sudersé is een gemengd akker- en tuinbouwbedrijf en produceert biologisch. Er is een Finse houtstapelwoning en een winkeltje met een uitgebreid assortiment biologische producten, ook van het eigen land. Ook kunnen er producten via internet worden besteld. De boer geeft u graag een rondleiding over het bedrijf. Warm water en elektra wordt geleverd door de zonnepanelen op het dak.

Faciliteiten en aanbod

De camping ligt op het erf. Er zijn 32 ruime, lichte staanplaatsen voor zowel tenten als caravans. Er is een apart terrein voor een twintigtal campers. Sanitair is verzorgd, nieuw en het hele jaar door verwarmd. Er zijn bovendien twee caravans en twee trekkershutten te huur. Voor de kinderen is een kinderbedje en -stoel beschikbaar en ook is er een speeltuin en kleine boerderijdieren waarmee ze zich zeker zullen vermaken. Op de boerderij zijn fietsen te huur.

Omgeving en activiteiten

De camping ligt tussen de oude stad Workum en het IJsselmeer. Gasten kunnen hier volop genieten van de vele watersportmogelijkheden, maar ook van andere vormen van recreatie aan het water. Deze omgeving biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes naar enkele van de Friese Elfsteden zoals Bolsward, Sneek, Hindeloopen en Stavoren. Het Fries Landbouwmuseum in Exmorra, museumboerderij De Izeren Kou in Allingawier en het Jopie Huismanmuseum zijn niet ver van de accommodatie. Ook kunt u eendenkooien bezoeken. In augustus is er de beroemde Sneekweek, een van de leukste evenementen van Friesland.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Duits, Frans, Nederlands, Engels

Boerderijcamping

Accommodatie te huur (zoals bv blokhut, tent, yurt, ger, pipowagen, woonwagen of caravan etc)1Totaal aantal staanplaatsen49prijs per persoon€ 4Prijs tent per nacht€ 4,50Prijs caravan/camper per nacht€ 4-6Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 2Huurprijs tent per week€ 225-300Prijs blokhut of bungalow per week€ 190Prijs voor het parkeren van uw auto€ 2

Maaltijden

Levensmiddelenwinkeltje bij de accommodatieVerkoop van eigen productenAfstand tot supermarkt2 kmAfstand tot restaurants1 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Rondleiding over het boerenbedrijf

Meehelpen op boerderij mogelijk

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Windsurfen

Zeilen

Boot- of kanoverhuur

Overdekt zwembad

Tennisbaan

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Speeltuin

Kinderstoel

Kinderbed

Speciale doelgroepen

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)-1

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Tuinbouw, Akkerbouw, Pluimveeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadBolswardDichtstbijzijnde dorpWorkum