1. Netherlands
  2. Gelderland
  3. Lintelo (gem. Aalten)
  4. ‘t Kruudhuuske
image

‘t Kruudhuuske

Location and atmosphere

’t Kruudhuuske is van 2005 tot 2010 veranderd van een ingestort schuurtje tot een knusse vakantiewoning. U kunt de restauratie in de powerpoint-presentatie op de website volgen. Het staat vrij, ligt ongeveer 40 meter van ons woonhuis. Er is een schuurtje waar u uw fietsen kunt stallen. Het prachtige uitzicht over de velden en het coulissenlandschap strekt kilometers ver. Aan de andere kant van het huisje ligt een houtwal waar fazanten, konijnen, patrijzen en vele andere dieren zich ophouden. ’t Kruudhuuske ligt aan verschillende fietsroutes en aan het einde van de weg is een knooppuntenkaart.

Facillities

't Kruudhuuske is een knus huisje met een zitkamer met eethoek en een open keuken. Er is een slaapkamer met twee bedden en in de zitkamer is een goede bedbank voor twee personen. Het huisje heeft een eigen parkeerplaats en een gazon met prachtig uitzicht. In het huisje is aanwezig: een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een gasstel, radio, televisie en wifi, tijdschriften, boeken en spelletjes, informatie over fiets- en wandelroutes en bezienswaardigheden in de omgeving. U beschikt over een eigen toilet, douche en wastafel in het huisje.

Surroundings and activities

In de omgeving van ’t Kruudhuuske kunt u heerlijk fietsen en wandelen. ’t Kruudhuuske ligt aan een knooppuntenroute en aan verschillende fietsroutes en wandelroutes. Voor een overzicht van de bezienswaardigheden liggen er folders in ’t Kruudhuuske. Duitsland ligt om de hoek (6 km), waar ook verschillende bezienswaardigheden zijn: van zwemparadijs tot kastelen, parken en musea. In het beschermde Winterswijkse landschap op zo’n 17 kilometer van ’t Kruudhuuske zijn veel prachtige wandelroutes door bossen, velden en natuurgebieden.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

English, Dutch

Lodging

Number of persons4Number of rooms1Price single room per night€ 85

Selfcatering housingunit

Number of persons4Number of holiday units1Price smallest unit per week€ 380

Food

Breakfast€ 10 per persoonDistance to supermarket5 km Distance to ecological food store5 km (Natuurvoeding Goeie Grutten, Landstraat 27, Aalten)Distance to restaurants5 km

Facilities

Wifi

Campfire/barbecue

Horseriding

Workshops and courses

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked cycle routes

Bicycles for rent

Marked trails

Horseriding

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Special target groups

smoking restricted or prohibited

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)20

Predominantly agricultural

Puddle, fen, lake

Route description

Nearest cityDoetinchem (21 km), Winterswijk (17 km)Nearest villageAalten (5 km)