1. Nederland
  2. Noord-Brabant
  3. Nijnsel (Sint-Oedenrode)
  4. Landschapscamping de Graspol
image

Landschapscamping de Graspol

Locatie en atmosfeer

Na ruim 20 jaar ervaring in de horeca zijn Marco en Aurora de uitdaging aangegaan om een nieuwe landschapscamping te creëren. Vanaf 2007 zijn houtsingels, hagen en knotwilgen geplant en zijn de achterliggende percelen ingericht als natuurgebied met bloemrijk grasland. Aansluitend hieraan ligt het Dommeldal, een beekdal met cultuurhistorische en landschappelijke waarde. En daar weer achter vindt u de Vresselse Bossen waarin twee belangrijke vennencomplexen liggen, de Hazenputten en de Oude Putten, waar u diverse vogelsoorten aantreft.

Faciliteiten en aanbod

De camping heeft 60 staanplaatsen van verschillende afmetingen, afgebakend door beplanting. Alle voorzieningen als water, riool, antenne, internet en elektra zijn aanwezig. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en luxe uitgevoerd. Het gebruik van warme douches, wasmachine en droger is gratis. Voor campers is er een serviceplaats. De kantine is dagelijks geopend en bij de receptie is uitgebreide informatie aanwezig over wandel- en fietstochten in de omgeving. Na reservering staan er enkele fietsen op de camping te huur en op verzoek zijn extra fietsen en tandems te regelen. Voor de kleintjes zijn enkele speeltoestellen aanwezig.

Omgeving en activiteiten

U kunt al wandelen op het achterste deel van de camping en ook zijn er diverse wandelroutes beschikbaar bij de receptie. Direct naast de camping ligt een fietsknooppunt en de receptie heeft diverse fietsroutes beschikbaar naar de omliggende monumentale plaatsjes of natuurgebied De Kempen. Voor mountainbikers zijn speciale paden aangelegd. Op de Dommel kunt u heerlijk kanoën. Voor kinderen is een bezoek aan de Efteling of Safaripark Beekse Bergen onweerstaanbaar. Voor meer stedelijk vermaak kunt u naar Eindhoven (18 km) met het Van Abbemuseum voor hedendaagse kunst met werken van Picasso, Chagall, Kandinsky, El Lissitzky, Van Doesburg, Mondriaan en Appel.of voor een theaterbezoek.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatie15-03 t/m 15-10ReserveringNiet noodzakelijk, maar wel gewenst

Gesproken talen

Duits, Nederlands, Engels

Gewone camping

Totaal aantal staanplaatsen50Aantal tentplaatsen10Prijzen op aanvraag

Maaltijden

Ontbijt€ 10Afstand tot supermarkt2 kmAfstand tot restaurants2 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Tennisbaan

Kinderen

Speeltuin

Speciale doelgroepen

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)12

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadEindhovenDichtstbijzijnde dorpSint-Oedenrode