1. Nederland
  2. Zeeland
  3. Hoek (Terneuzen)
  4. Minicamping 't Sluisje
image

Minicamping 't Sluisje

Locatie en atmosfeer

Minicamping 't Sluisje in het plaatsje Hoek is een rustige boerderijcamping met ruime plaatsen in de schaduwrijke appelboomgaard. Op de camping proberen wij een goede balans te vinden tussen natuur en kamperen. Er staat een windmolen op de camping voor stroomvoorziening en op het dak van de boerderij liggen zonnepanelen. De camping ligt in het door de Schelde en de Noordzee getekende Zeeuws-Vlaanderen in een landbouwgebied en vlakbij de recreatieplas De Braakman.

Faciliteiten en aanbod

Op de camping zijn ruime kampeerplaatsen en er zijn stacaravans te huur. Kinderen voelen zich op de camping direct thuis. Er worden paardrijlessen aangeboden, er is een indoorklimwand, er zijn diverse speeltoestellen en een recreatieruimte in de schuur. Ze kunnen vissen in De Kreek of in De Braakman en spelen in de grote speelschuur.

Omgeving en activiteiten

Kenmerkend voor het plaatsje Hoek zijn de fraai gerestaureerde stellingmolen Windlust en het silhouet van de kerktoren. Ten zuiden van het plaatsje zijn nog de restanten van de versterkingen uit de Tachtigjarige Oorlog te zien in het buurtschap Mauritsfort. Natuurgebied Smitsschorre is een bosrijk gebied waar het goed wandelen is. Lopend langs de noord- of westzijde heeft u een prachtig uitzicht over de Axelse kreek en de Zwartenhoek. ‘s Morgens vroeg, in alle stilte, heeft u kans om een ree of eekhoorn te zien! Een deel van het natuurgebied Smitsschorre is ingericht als Kunstbos. Hier is een permanente expositie van eigentijdse beeldende kunst opgesteld. Het bos is vrij toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De prachtige stranden van Breskens, Groede en Cadzand zijn in 20 minuten te bereiken. De befaamde Zeeuwse mosselen laten zich het beste smaken in het dorpje Philippine op zes kilometer van de camping.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarOpeningstijden campinghele jaarReserveringNoodzakelijk in het hoogseizoen

Gesproken talen

Duits, Frans, Nederlands, Engels

Groepsverblijf

Alstublieft eigen bedlinnen meebrengenAlstublieft eigen slaapzak meebrengenAlstublieft eigen handdoeken meebrengenPrijzen op aanvraag

Boerderijcamping

Accommodatie te huur (blokhut, tent, yurt, ger, pipowagen, woonwagen of caravan)Totaal aantal staanplaatsen25Aantal tentplaatsen20prijs per persoon€ 4Prijs tent per nacht€ 3Prijs caravan/camper per nacht€ 4Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 3Huurprijs caravan per week€ 150Prijs voor het parkeren van uw auto€ 2

Maaltijden

Verkoop van eigen productenAfstand tot supermarkt2 kmAfstand tot restaurants2 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Paardrijden

Buitensportfaciliteiten

Rondleiding over het boerenbedrijf

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Windsurfen

Zeilen

Boot- of kanoverhuur

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Tennisbaan

Wintersport

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Speeltuin

Kinderstoel

Speciale doelgroepen

(Deels) toegankelijk met rolstoel (rolstoelopgang, aangepaste drempels, traplift, etc.)

Voorzieningen voor rolstoelgebruikers (toilet, douche, badkamer, keuken, etc.)

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)0

Producten van de boerderij

Grasland, Akkerbouw

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadTerneuzenDichtstbijzijnde dorpHoek