1. Spanje
  2. Navarra
  3. Isaba-Izaba (Navarra)
  4. Camping Natural Asolaze Resort
image

Camping Natural Asolaze Resort

Locatie en atmosfeer

Het spijt ons om u te moeten meedelen dat wij gestopt zijn met Camping Asolaze. Wij hadden hier graag onze droom gerealiseerd, maar dit bleek uiteindelijk niet mogelijk. Voor trouwe gasten en liefhebbers van onze specifieke sfeer en managementstijl, kunnen wij een vergelijkbare natuurcamping in de Spaanse Pyreneeën aanbevelen, www.isabena.eu Vier jaar geleden zijn wij begonnen met het realiseren van een nieuw concept voor een natuurcamping met meerwaarde. Met Camping Asolaze wilden wij een plek creëren waar mens en natuur samenwerken, duurzaam in elk opzicht. Een plek waar de combinatie van een prachtige natuur, het bewaken van een rustige en gezellige sfeer, een gevarieerd activiteitenprogramma en een hoge kwaliteit van accommodaties, faciliteiten en service borg staan voor een rijke ervaring. Wij hebben er hard aan gewerkt om hiervoor een basis te leggen en de evaluaties van de gasten die wij in deze afgelopen 4 jaar hebben mogen ontvangen, waren dan ook fenomenaal positief over de transformatie en de veranderde managementstijl. Helaas bleek het in de ter plekke gegeven situatie niet mogelijk om dit concept te handhaven en verder uit te bouwen en zijn wij er noodgedwongen mee gestopt. Dit vinden wij heel erg jammer, net als veel van onze gasten, zo blijkt uit alle berichten die wij sindsdien hebben ontvangen. Door de vele vragen die wij kregen over een aan te bevelen alternatief, zijn wij op zoek gegaan naar een natuurcamping in de Spaanse Pyreneeën met een soortgelijke sfeer en stijl van leiding. Deze hebben wij gevonden dankzij menig tip van gasten die beide campings hebben bezocht en zich er op een soortgelijke manier thuis hebben gevoeld. Graag verwijzen wij u naar camping www.isabena.eu Camping Isabena ligt bij het kleine, idyllische dorpje La Puebla de Roda, temidden van de prachtige bergen van de centrale Spaanse Pyreneeën en biedt een vergelijkbare mix van natuur, gezinsvriendelijke sfeer, service van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het Spaans-Duitse gezin Badia die de camping beheert, ontvangt haar gasten in een hartelijke familie-vriendelijke sfeer. De camping beschikt over comfortabele accommodatie, zoals bungalows, caravans, kleine houten huisjes en 80 ruime campingplaatsen. Voor meer informatie bezoekt u: www.isabena.eu

Faciliteiten en aanbod

Los visitantes pueden hospedarse en bungalows de hasta 4 o 6 personas, en el albergue (también con habitaciones dobles) o en la zona de acampada con autocaravana o tienda de campaña. La zona de acampada no funciona con parcelas y ofrece suficiente espacio para disponer de privacidad y conectar con la naturaleza.

Omgeving en activiteiten

La zona es ideal para la práctica del senderismo, trekking, ciclyng, escalar montañas y bañarse en los arroyos de la montaña; y en invierno, sky de fondo y sky alpino a 10km y a 23km de distancia, respectivamente. Asimismo, el Camping ofrece diferente s programas relacionados con actividades del bienestar y la salud como son el yoga, pilates, etc.(tempora alta). En la zona existen múltiples puntos de interés, empezando por el propio Valle de Roncal, que está compuesto por siete villas con encanto con una arquitectura popular muy cuidada. Otros puntos de interés son el Monasterio de Leyre o el Monasterio de San Juan de la Peña; así como las dos gargantes de la Foz de Lumbier y la Foz de Arbayun, con flora y fauna únicas. Pamplona es la ciudad más cercana (95km), una de las ciudades más visitadas y repleto de cultura y tradición.

Algemene informatie

ReserveringNoodzakelijk in het hoogseizoen

Gesproken talen

Duits, Spaans, Frans, Nederlands, Pools, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Prijzen op aanvraag

Natuurkampeerterrein, natuurcamping

Totaal aantal staanplaatsen80Aantal tentplaatsen80Prijzen op aanvraag

Speciale doelgroepen

roken op kamers niet toegestaan

Huisdieren zijn niet toegestaan

Landschap in de omgeving

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stad
Dichtstbijzijnde dorp